Nyheter

Östgöta: LHC borta, resa samt lösbiljetter

måndag, 16 februari 2015 11:24

Nästa resa för Östgötaleksingar blir till Linköping den 5/3. Ni kan även boka lösbiljetter till denna match via Östgötaleksingar. Kom igen och anmäl er så fort som möjligt så att vi dels ser att det blir en stor uppslutning, och dels så att ni kommer och ger laget den stöttning de behöver! 

Priset på denna resa kommer att bli 200 kr för medlem och 300 kr för icke-medlemmar (klicka här för att läsa om hur du blir medlem i Leksand Superstars). För er som bor i Linköping eller av annan anledning tar er till arenan på egen hand, så kommer ni att kunna hämta ut biljetten direkt på plats men vi önskar att ni anmäler er till Håkan Martinz, då Östgötaleksingar och inte LHC kommer att dela ut biljetterna på plats. Se kontaktuppgifter nedan. 

Påstigningsplatser för bussen:

Skärblacka
Falla
Finspång Bergslagstorget
Finspång Päronträdet
Svärtinge (kiosken)
Norrköping G:a busstationen

De som tar sig till arenan på egen hand kan anmäla sig till Håkan Martinz så lägger han alltså undan biljetter åt dem. Nå honom på 070-650 40 73 eller via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..


Redaktionen
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  

  1. Nyheter
  2. Video
  3. Bilder
  1. Shop
  2. Tävling
http://www.superstars.nu/images/LLassas.jpglink
« »

Tavlingsbanner 311x206 png

  1. Bli medlem

Bli Medlem 311x206

  1. Resor

Resor 311x206

Vår vision:
Att organisera alla Leksandssupportrar och skapa en stark gemenskap med stolthet för färgerna, där varje match innebär fest och glädje med fullsatta läktare.